Algemene Voorwaarden Brom IT Consultancy

Algemene Voorwaarden Brom IT Consultancy

Laatst bijgewerkt op: 13-08-2023

1. Definities

Bedrijf: Brom IT Consultancy, ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel onder nummer 91048559, gevestigd te Musicalstraat 67 in Apeldoorn.
Klant: Iedere partij die gebruikmaakt van de diensten van het Bedrijf.
Diensten: De IT Consultancy-diensten aangeboden door het Bedrijf.

2. Toepasselijkheid

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen het Bedrijf en Klanten, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

3. Aanbiedingen en Overeenkomsten

3.1 Alle aanbiedingen en offertes van het Bedrijf zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
3.2 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat een Klant akkoord gaat met de offerte of op andere wijze een overeenkomst aangaat met het Bedrijf.

4. Uitvoering van Diensten

4.1 Het Bedrijf zal de diensten naar beste inzicht en vermogen uitvoeren, met inachtneming van de geldende professionele standaarden.
4.2 De Klant zal tijdig alle benodigde informatie en medewerking verstrekken om een vlotte uitvoering van de diensten mogelijk te maken.

5. Betaling

5.1 De prijzen voor de diensten worden vermeld in de aanbiedingen en offertes van het Bedrijf, tenzij anders overeengekomen.
5.2 Betaling dient te geschieden binnen 15 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen.
5.3 Bij overschrijding van de betalingstermijn is de Klant van rechtswege in verzuim en is het Bedrijf gerechtigd tot het in rekening brengen van wettelijke
rente en incassokosten.

6. Geheimhouding en Intellectueel Eigendom

6.1 Het Bedrijf en de Klant verplichten zich tot geheimhouding van vertrouwelijke informatie die zij in het kader van de diensten hebben verkregen.
6.2 Het intellectueel eigendom van de door het Bedrijf ontwikkelde materialen blijft bij het Bedrijf, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

7. Aansprakelijkheid

7.1 Het Bedrijf is slechts aansprakelijk voor directe schade die het gevolg is van een aantoonbare fout of nalatigheid in de uitvoering van de diensten.
7.2 De aansprakelijkheid van het Bedrijf is beperkt tot het bedrag dat door de aansprakelijkheidsverzekering wordt gedekt.

8. Toepasselijk Recht en Geschillen

8.1 Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten tussen het Bedrijf en Klanten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
8.2 Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Den Haag.

9. Slotbepaling

9.1 Indien enige bepaling van deze voorwaarden nietig of vernietigbaar is, laat dit de geldigheid van de overige bepalingen onverlet.
9.2 Deze algemene voorwaarden kunnen door het Bedrijf worden gewijzigd. Wijzigingen worden op de website gepubliceerd.

Door gebruik te maken van de diensten van het Bedrijf, verklaart de Klant akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.